Blogger Layouts

Tuesday, 31 July 2012

setelah sekian lame

hallooooooooooooooooooooo!!im back,


before this,my last post baru masuk asasi..
NOW,im DEGREE student
sungguh tak sangke
akhirnye berjaye jgk sy melangkah due2 kaki ke universiti,
b4 this,lecterur kat asasi selalu cakap,awak juz seblh kaki jk
bertapak kat UNIMAS,sblh kaki lagi kat lua
but NOW
ALHAMDULILLAH,chemical engineering student x lame lg
will be staying at kolej sakura

I WILL FIGHT AND NEVER SURRENDER
WALAUPUN SUSAH TAPI BOLEH

list of preparation

  • tiket flight
  • DPT(student semenanjung jek)
  • medical check up
  • isi borang
  • makan makanan yang mama masak banyak2
  • tidur dengan bella
  • spend time with ******************** banyak2

p/s:sesiape yang ddk JB,jom book tiket and daftar same2 nak pegy UNIMAS 

the one i love

hidup pasangannye mati
and yes semue yang hidup akan mati
kite semue akan mengalami perkare yang same cume bila tu yang tak tau kan
pd tanggal 27/7/2012,pak cik kesayangan saya yang baru sahaja berusia 23 tahun telah kembali ke rahmatullah
AL-FATIHAH
kpd
Riduan Hashmin(semoge beliau ditempatkan bersame-same org yang beriman.AMIN)

sy lbh senang panggil arwah ni wawan,ala maklumlah umo x jauh,then arwah pun tak suke kiteorng panggil die acik,nampak tue u,arwah sangat suke gundam,gadget,gile ANIME and makan jajan..hes a king of unique,if u know him,u will love him..confirm!!bulan lepas arwah ade datang rumah,then,lame kiteorang borak2..cerite pasal life,isu provasi pun kiteorang share..fiz2 tu macam pelik jugak,tak penah2 wawan share sedalam ni dgn aq,tetbe cerite,rupe-rupenye die dah nak pergi nun jauh ke sane..

WAWAN is the best pak cik yang pernah sy ade..so understanding,pemurah,cool gle,memang aq rase kehilangan,but i must be strong..i will olwez pray for you..INSYAALLAH