Blogger Layouts

Tuesday, 31 July 2012

the one i love

hidup pasangannye mati
and yes semue yang hidup akan mati
kite semue akan mengalami perkare yang same cume bila tu yang tak tau kan
pd tanggal 27/7/2012,pak cik kesayangan saya yang baru sahaja berusia 23 tahun telah kembali ke rahmatullah
AL-FATIHAH
kpd
Riduan Hashmin(semoge beliau ditempatkan bersame-same org yang beriman.AMIN)

sy lbh senang panggil arwah ni wawan,ala maklumlah umo x jauh,then arwah pun tak suke kiteorng panggil die acik,nampak tue u,arwah sangat suke gundam,gadget,gile ANIME and makan jajan..hes a king of unique,if u know him,u will love him..confirm!!bulan lepas arwah ade datang rumah,then,lame kiteorang borak2..cerite pasal life,isu provasi pun kiteorang share..fiz2 tu macam pelik jugak,tak penah2 wawan share sedalam ni dgn aq,tetbe cerite,rupe-rupenye die dah nak pergi nun jauh ke sane..

WAWAN is the best pak cik yang pernah sy ade..so understanding,pemurah,cool gle,memang aq rase kehilangan,but i must be strong..i will olwez pray for you..INSYAALLAH

No comments:

Post a Comment